Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Labello
Labello
Labello
Viser 10 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Læbepleje
Læbescrub
Indhold
SPF 15 og under
SPF 16-30
Produktegenskaber
Fugt
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Labello

Labello

Labello er læbepleje til alle lejligheder. Her kan du gå på opdagelse blandt læbepomade og læbestifter med naturlige ingredienser som ricinusolie, avocadoolie og bivoks. Og de naturlige produkter er langt fra kedelige. Du kan nemlig finde skinnende pigmenter, intens farve og fugtgivende formler. Labello er derfor lig med uimodståelige læber - så lad dig friste, og tag et kig i det gode udvalg hos NiceHair.

Fugtgivende læbestifter og -pomader

Næsten alle kender den originale, blå Lip Balm fra Labello, hvor sheasmøret dufter henrivende, og de naturlige olier plejer læberne som ingen anden. Men Labello er også meget mere end det. Siden 1973, hvor den blå originale Lip Balm kom på gaden, er der nemlig kommet mange andre varianter til. Derfor kan du nu også få Labello læbepomader, der giver en mere farverig glans og endnu frugtigere dufte.

Hos NiceHair kan du finde Labellos læbestift, der indeholder de samme plejende egenskaber som læbepomaderne. Her er du derfor både sikret en intens farve, samtidig med at dine læber er bløde og velplejede. Og ønsker du en mere dækkende og intens farve? Så kan du blot lægge et ekstra lag af læbestiften. Nemmere, flottere og mere velplejet bliver det ikke. Vil du gerne se andre produkter, der kan farve dine læber? Så tag et kig på NiceHairs udvalg af kvalitets læbestift og indrammende lipliners.

Labello giver den bedste, fugtgivende læbepleje

I mere end hundrede år har Labello holdt verdens læber lækre og velplejede. Og det er med god grund. Labello ligger nemlig inde med en opskrift på sikker, effektiv og samtidig bæredygtig læbeplejeproduktion. Ved at anvende 96 procent naturlige ingredienser, som sheasmør og jojobaolie, og 4 procent syntetiske plejeprodukter, som UV filtre og blødgørende antioxidanter, kan Labello nemlig skabe vedvarende læbepleje i verdensklasse.

Sådan plejer du læberne med Labello

Du kan også selv bidrage til at booste din læbepleje. Ved altid at påføre Labello på rene og tørre læber kan du nemlig få det bedste resultat, hvor læbepomaden nærmest smelter på læberne. Og har du brug for ekstra fugt? Så kan du også påføre din favorit læbepleje fra Labello i flere lag. Det giver fugtede læber, som både er sunde og smukke at se på.

Loading...