Content protected by Whocopied.me

Sømløse børnestrømper - mørkeblå

Strømper uden synlige eller mærkbare syninger i en flot blå farve Varenr. 951015
(5 stjerner, baseret på 25 anmeldelser)
Sømløse børnestrømper - mørkeblå
Sømløse børnestrømper - mørkeblå
DKK 47,00
Vælg størrelse
På lager

Mørkeblå børnestrømper uden søm og elastik. Strømperne, du ser her, er lavet til børn, der føler sig generet af sømme og elastik i det tøj, de har på direkte mod huden. - Det er typisk elastikker og sømme i strømper og undertøj, der generer sensitive børn, så kan man skaffe sømløse strømper, så hjælper man med at gøre hverdagen nemmere for de små.

Strømperne har narturligvis en syning over tæerne, da den ellers blot vil være et åbent rør. Hver løkke er enkeltvis syet sammen, så der ikke er nogel generende tydelig søm, tidligere kaldte man det at den var håndketlet, i dag kalder man det sømløs. Der vil derfor også være en lille knude i hver side sv.t lilletå og storetå, da syningen ellers vil gå op. Heldigvis er det de færreste børn, som mærke denne lille knude. 

Farve: ​Strømperne her er i en mørk blå farve, som er meget populær. En af vores små faste kunder kalder den "batmand-blå".

Materiale: Strømpen er lavet i bomuld. Og der er tilsat en smule polyamid og lycra for at give elasticitet og gøre strømpen mere behagelig at have på. Strømperne forebygger svedlugt og svamp, som små fødder ellers nemt kan få problemer med. De er vævet, så de slutter godt fast om foden og ikke glider ned, selv om de ikke strammer og generer. Sømløse strømper er håndketlet, og der er derfor ingen synlige eller mærkbare syninger. 

Størrelser: 27-29, 30-32 og 33-35.

Vask: Strømperne kan vaskes på 40 grader i vaskemaskinen, og de går også fint i tørretumbleren, på lav varme.

Med de sømløse stømper slipper du for at skulle ud i lange forhandlinger for at få strømper på om morgenen, for at rode vasketøjskurven igennem for at finde de eneste par strømper, hun vil gå med, og for at vende vrangen ud på strømperne, for at de kan komme på.
Følsomme og sensitive børn har brug for at have tøj og ikke mindst strømper, som ikke generer og forstyrrer dem i hverdagen, for der skal være fokus på leg og læring. Derfor er det godt at vælge strømper, som er uden sømme og elastik. 

Sådan hjælpe du sensitive børn med at have det bedst muligt med det tøj, de har på:

  • Vær tålmodig, vær tålmodig, vær tålmodig
  • Lav en daglig rutine omkring tøjet
  • Vælg blødt tøj
  • Vælg sømløst tøj eller vend vrangen ud
  • Klip mærke i tøjet væk 
  • Lad barnet være med til at bestemme
  • Find et vaskemiddel, som ikke irriterer eller lugter

Du kan se mere på linket her.

 

Når du køber 4 par eller mere i samme farve, er prisen kun 39 kr pr par - du sparer dermed 8 kr pr par.

Er dit barn vokset ud, af vores børnestrømper, kan jeg i stedet anbefale, vores IQ SOX BASIX: 6 par kvalitets bambusstrømper, de fåes fra str 33-36 og op til 45-48



Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Givet af Lene d. 31.12.2023


Vi elsker dem!

Givet af Rikke Hvidsten d. 04.09.2023


Givet af Pernille d. 25.08.2023


Givet af Louise d. 23.02.2023


Super lækre til et sansestærkt barn😊 Tak for det👍

Givet af Connie d. 24.01.2023