Gå til produktoplysninger

4 produkter ved hårtab, udtynding og beskadiget hår

Oplever du vigende hårgrænse, hårtab eller tørt og trist hår? Så prøv pakken med 4 produkter, der sikrer et sundt og stærkt hår | Hair Loss Wash, Conditioner og Serum tilfører næring, Biotin og Capilia Longa til tyndt og fint hår | Scalp Brush stimulerer hovedbunden ved hårtab.

Pakken består af Hair Loss Wash 200 ml, Hair Loss Conditioner 200 ml, Hair Loss Serum 100 ml og Scalp Brush.


Læs mere
+15.000 anmeldelser
Normalpris 499,95 kr
Udsalgspris 499,95 kr Normalpris 589,95 kr
  • ✓ Hurtig levering & fri fragt fra 299 kr.
  • ✓ 100 % tilfredshedsgaranti
  • ✓ Dermatologisk testet
  • ✓ 100% vegansk
Vores forhandlere
Se komplette oplysninger
Beskrivelse

Har du hårtab, eller oplever du udtynding? Er hårgrænsen rykket lidt for langt nordpå, og oplever du, at toppen føles lidt tynd? Er dit hår tørt, trist og beskadiget?

Så bør du tilføre næring til hår og hovedbund med produkterne til hårtab og stimulere din hovedbund med en effektiv hovedbundsmassage ved hjælp af Scalp Brush.

 

Sådan får du det optimale ud af produkterne i pakken

Tålmodighed er nøglen til succes med Hair Loss produkterne. Det kan tage 12-20 uger, før du oplever resultater, og det kræver, at du er konsistent i brugen af produkterne.

Hvis du bruger produkterne dagligt, som vi anbefaler, er der i pakken nok til 30-50 dage.

Hvis du følger de her 3 trin, er du sikker på at få det optimale ud af produkterne i hårtabspakken:

 

1. Hair Loss Shampoo

Hver gang du vasker dit hår, skal du bruge Hair Loss Wash. Ligesom hårtabsserummet indeholder shampooen de naturlige aktiver Tea Tree Oil samt Biotin og Capilia Longa, der er bevist effektive ved hårtab.

Fordel produktet i vådt hår og skum op. Massér produktet godt ind med en afslappende hovedbundsmassage med Scalp Brush. Lad piggene på hovedbundsbørsten stimulere din hovedbund og hårrødder og få det optimale ud af shampooens gode ingredienser. Skyl efterfølgende grundigt ud.

 

2. Hair Loss Conditioner

Når du har vasket hår og hovedbund med shampoo, skal du tilføre fugt og pleje ved at bruge balsam. Fordel Hair Loss conditioner i hårets længder og lad virke i 2 min., inden du skyller produktet grundigt ud.

Du kan eventuelt massere hovedbunden med Scalp Brush, mens du skyller håret for at sikre, at der ikke sidder rester af produkt i hovedbunden.

 

3. Hair Loss Serum

Det er vigtigt, at du bruger serum hver dag – og gerne 2 gange dagligt. Vi anbefaler, at du påfører produktet i hovedbunden morgen og aften og masserer godt ind.
Det er meget vigtigt, at Hair Loss Serum ikke vaskes ud igen. Derfor skal du ikke påføre produktet lige inden hårvask.

Du kan kombinere produkterne i pakken med Hair Loss Spray. Hair Loss Spray styrker og beskytter dit hår, så det ikke knækker. Produktet sprayes i længderne af håret på en afstand af 20-30 cm. for at beskytte og give let hold, så håret bliver lettere at style.

Hair Loss Spray kan både bruges i vådt og tørt hår, og du kan sagtens bruge den uden at vaske dit hår først. Hair Loss Spray skal fordeles i længderne af håret og ikke sprayes i hovedbunden.

 

Hvordan virker produkterne?

Vi har 30 års erfaring med at udvikle problemløsende hudplejeprodukter, der blandt andet bliver solgt på apoteket og i Matas.

Den erfaring har vi brugt til at udvælge de naturlige aktiver Capilia Longa og Tea Tree Oil til Hair Loss produkterne. Samtidig indeholder Hair Loss Serum og Hair Loss Wash også Biotin. Den unikke kombination af aktiver giver dig de bedste betingelser for gode resultater.

Tea Tree Oil er stjernen i vores problemløsende produkter og virker bl.a. bakteriemodvirkende, så du er sikret en sund hovedbund fri for overskydende talg, snavs, rester af stylingprodukter og skæl.

Biotin og Capilia Longa har i studier vist sig gavnlige ved hårtab og er nøglen til et flot, stærkt og sundt hår.

Hovedbundsbørstens særlige pigge sikrer en optimal hovedbundsmassage og stimulerer hårsække og hårrødder, og vi anbefaler derfor, at du giver dig selv en afslappende og velfortjent hovedbundsmassage, hver gang du vasker dit hår. Du kan også bruge Scalp Brush i tørt hår de dage, hvor du ikke vasker det.

Vi anbefaler, at du fortsætter brugen af hårtabsprodukterne, når du begynder at se de første resultater for at opnå endnu større succes.

 

Kan jeg bruge produkterne sammen med hårvoks og andre stylingprodukter?

Det kan du godt. Dog anbefaler vi, at du giver dit hår og din hovedbund en pause fra stylingprodukter og hårvoks. Ophobning af snavs og stylingprodukter kan irritere hovedbunden, og hvis du kæmper med hårtab, udtynding og beskadiget hår, kan det derfor være en god idé at stoppe brugen i en periode.

Et sundt og stærkt hår starter i hovedbunden, og hvis hovedbunden ikke har det godt, vil det kunne ses på dit hår. Derfor bør du prioritere en sund hovedbund, hvis du vil godt i mål med hårtabsprodukterne.

 

Hvad gør jeg, hvis produkterne ikke virker for mig?

Hair Loss produkterne kræver en god portion tålmodighed. Det kan tage op til 20 uger, før du ser resultater.

Hvis du – mod forventning – ikke er tilfreds med produkterne og deres virkning, tilbyder vi tilfredshedsgaranti på alle produkter, der er købt i vores webshop. Det gælder naturligvis også, hvis produkterne i hårtabspakken ikke lever op til dine forventninger.

 

Vil du vide mere?

Så læs vores guides, der handler om hårtab:

Hårtab – Hvad kan du gøre, når du taber håret?

Hårtab hos kvinder – sådan afhjælper du problemet

Hårtab hos mænd – høje tindinger og tyndt hår: Sådan afhjælper du problemet

Anmeldelser

Lars

Som langvarig bruger af dette produkt, har vi ingen problemer med at købe og bruge det igen. Hurtig levering og til en god pris.

Camilla

Australian Bodycare er min favorit! Nu bruger jeg ikke andet. Min hud er perfekt for første gang i årevis! Tak, Australian Bodycare!

Anna

Jeg har brugt dette firma i årevis. Deres produkter er af meget høj kvalitet. Bestillingsprocessen er ligetil, og leveringen er hurtig. Jeg kan stærkt anbefaler dem.

Sara

Jeg elsker produkterne. Jeg værdsætter virkelig de små gaver. Kundeservicen kunne ikke være bedre. Tak til jer alle.

Emma

Gode produkter, der lever op til deres løfter med en utrolig god effekt. Min hud har aldrig været bedre!

Simon

Fremragende produkter. Jeg har altid kunnet lide tea tree, og nu er der så bredt et udvalg af produkter til alle.

Christian

Fantastiske produkter og hurtig levering. Jeg er meget imponeret 🥳.

Sofia

Min hud føles fantastisk. Jeg vil helt sikkert gøre dette til en fast del af min hudplejerutine.

Mia

Meget let at bestille. Meget effektiv service. Altid informeret om leveringen. Servicen var fremragende.

Isabella

Jeg elsker disse produkter. Jeg har meget følsom hud og har ingen problemer med disse produkter. Jeg er meget glad.

Gustav

Produkterne er absolut fremragende, de virker perfekt, brugt én gang og alt er godt! Plus, de er bedre end kemiske løsninger.

Signe

Fremragende produkter, de virker virkelig godt. Prisen er lidt høj, men det er kvaliteten også.

Ofte stillede spørgsmål
  • Er det parfumefri?

    Alle vores produkter indeholder Tea Tree Oil, som fra naturens side indeholder parfumestoffer. 
    Vh. Sofie, Australian Bodycare

  • kan en 15 årig godt bruge dette, mister hår foran og bagved?

    Produkterne kan anvendes af voksne og børn fra 3 år.

    Vh. Sofie, Australian Bodycare

  • Hej, hvor ofte skal man vaske håret med dette produkt, og indeholder det silikone?

    Vi anbefaler at du anvender Hair Loss Wash som din normale shampoo og bruger den hver gang du vasker hår.
    Shampooen indeholder ikke silicone, men derimod naturlige aktive ingredienser, som har en gavnlig virkning på dit hår, så det føles stærkere og mere fyldigt, ligesom det modvirker at håret knækker.

    Ha' en dejlig dag, 
    Sofie, Australian Bodycare

  • Hej Indenfor hvilken tidshorisont opleves der effekt i forhold til tyndt hår og hårtab? Mvh. Dorte

    Hej Dorte

    I forbindelse med hårtab er tålmodighed nøglen. Du skal forvente at bruge produkterne i op til 20 uger, før du ser resultater. Når de første resultater viser sig, bør du fortsætte med at bruge produkterne i din dagligdag for at opnå endnu større succes. 

    Du bør bruge alle produkter i pakken konsekvent for at opnå gode resultater. 

    Mvh Sofie
    Australian Bodycare

Ingredienser
Hair loss wash
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, PEG-4 Rapeseedamide, Phenoxyethanol, Disodium Cocoamphodiacetate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Coco-Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Glyceryl Oleate, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Conditioned Media, Sodium PCA, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Sodium Lactate, Biotin, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Benzoic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Gluconolactone, Sodium Hydroxide, Histidine, Phenylalanine, Calcium Gluconate, Sodium Chloride, Limonene

Hair loss serum
Aqua/Water, Alcohol Denat., Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Conditioned Media, Phenoxyethanol, Panthenol, Glycerin, Triethanolamine, Pantolactone, Sodium PCA, Sodium Lactate, 4-Terpineol, Biotin, Ethylhexylglycerin, Niacinamide, Arginine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Aspartic Acid, PCA, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Gluconolactone, Glycine, Alanine, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Serine, Valine, Sodium Benzoate, Isoleucine, Proline, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Calcium Gluconate.

Hair loss conditioner
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Shea Butter Ethyl Esters, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Phenoxyethanol, Panthenol, Quaternium-87, Polyquaternium-37, Citric Acid, 4-Terpineol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium PCA, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Conditioned Media, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, Pantolactone, PCA, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Glycine, Alanine, Sodium Benzoate, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Gluconolactone, Histidine, Phenylalanine

Tea Tree Oil

Igennem tusinder af år har tea tree oils helbredende virkning været kendt. De australske aboriginals har igennem generationer kendt til de smukke træers helbredende effekt. Legenderne fortæller om søer, der var omkranset af Tea Trees, hvor blade og kviste faldt i vandet og forvandlede søerne til antiseptiske bade. De lokale aboriginals brugte disse naturlige helende bade til at kurere forskellige hudlidelser – eksempelvis hudinfektioner, forbrændinger, sår og insektbid.Området med Tea Trees kaldte de indfødte for ”Healing ground”.

Tea Tree Oil udvindes af bladene fra det australske træ, Tea Tree, som officielt er kendt som Melaleuca Alternifolia. Træet vokser i et begrænset område i den nordøstlige del af New South Wales i Australien. Det naturlige voksested for træet er et lavtliggende svampet regnskovsområde. Det var netop dette område, den lokale stamme, Bundjalung, kaldte “Healing ground”.

Levering og TIlfredshedsgaranti

GRATIS fragt ved køb over 299,00 kr. ved levering med DAO/Bring/Instabox.

Produktet pakkes og leveres i en diskret indpakning.

Hvis du bestiller inden kl. 13:00 på hverdage sender vi samme dag. Derfor har vi altid en leveringstid på 1-3 dage, men oftest kun 1 dag.

Husk at vi altid har ubegrænset returret og 100% tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. Skulle du mod forventning ikke oplever en forskel efter 90 dage, giver vi dig hele beløbet retur. Klik her for mere information

  • Tea Tree Oil Blad

    100% Naturlig

    Tea Tree Olie er en naturlig, æterisk olie, som udvindes fra bladene på det australske træ, Melaleuca Alternifolia.

  • Tea Tree Oil Dråbe

    Heal

    Tea Tree Oil modvirker bakterier og har den unikke egenskab, at den hjælper med at genoprette hudens normale bakterieflora.

  • Tea Tree Oil er ved vedvarende brug meget effektivt

    Maintain

    Tea Tree Oil har flere fordele: Bliver olien brugt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre, at huden holdes sund og rask.

Samarbejde og Fundraising for NGO'en Cool Earth

Vi passer på naturen

Vi har indgået samarbejde med Cool Earth om at bevare 241.000 hektar regnskov, der beskyttes af 31.000 mennesker.

Læs mere her