Gå til produktoplysninger

minimerer små røde knopper på kroppen fra keratosis pilaris

Har du små røde knopper på lår, arme eller ryg? Pakken til keratosis pilaris plejer de røde pletter på huden og holder den sund | De 3 produkter dybderenser, tilfører fugt og plejer keratosis pilaris | Kan bruges til daglig rens og pleje ved små røde prikker i huden | Baseret på 100% naturlig Tea Tree Oil.

Pakken indeholder Body Scrub 200 ml., Body Wash 200 ml. og Body Lotion 200 ml.


Læs mere
+15.000 anmeldelser
Normalpris 299,95 kr
Udsalgspris 299,95 kr Normalpris 379,95 kr
  • ✓ Hurtig levering & fri fragt fra 299 kr.
  • ✓ 100 % tilfredshedsgaranti
  • ✓ Dermatologisk testet
  • ✓ 100% vegansk
Vores forhandlere
Se komplette oplysninger
Beskrivelse

Hvis du døjer med de små røde knopper på overarme, lår eller andre steder på kroppen, er du ikke alene. Der er tale om keratosis pilaris, som på ingen måde er farligt, men som kan være til kosmetisk gene for den, der er ramt. Op mod halvdelen af alle skandinaviske unge bliver ramt og udvikler de små røde prikker på huden.

De 3 produkter her i pakken kan hjælpe dig, hvis du er en af dem. Pakken består af showergel og bodylotion til daglig rens og pleje af huden samt body scrub, som bruges til at eksfoliere huden et par gange om ugen.

 

Sådan bruger du produkterne i pakken

Du skal dagligt bruge body wash og bodylotion sådan her:

1) Vask det ramte hudområde 1-2 gange dagligt med den skånsomme showergel. Den kan sagtens bruges som daglig kropssæbe i badet. Skyl grundigt af med lunkent vand, når du er færdig, så alle sæberester fjernes.

2) Smør med bodylotion minimum 2 gange dagligt – morgen og aften – men gerne oftere, hvis det er muligt. Du skal altid smøre med cremen efter vask, så du undgår tør hud.

1-2 gange om ugen bruger du body scrub til eksfoliering i badet:

1) Vask først huden grundigt med body wash og skyl af.

2) Fordel Body Scrub på den våde hud og massér ind i cirkulære bevægelser, så skrubbekornene nænsomt får lov til at fjerne døde hudceller. Vær særlig grundig på hudområderne med keratosis pilaris. Når du er færdig, skyller du overskydende produkt og skrubbekorn af huden.

3) Gør dig færdig i badet, dup huden tør og smør altid med et beskyttende lag fugtighedscreme, når du er færdig. Smør med bodylotion flere gange dagligt for bedste effekt.

 

Hvad er keratosis pilaris?

Keratosis pilaris er ganske ufarligt, men kan være meget generende rent kosmetisk. Keratosis pilaris viser sig i huden som små røde og ru knopper og kan opstå overalt på kroppen. Keratosis pilaris ses dog oftest på overarme, lår, ansigt eller på ryggen.

Mange tror fejlagtigt, at de er ramt af bumser på overarmene, men det er ikke tilfældet. Keratosis pilaris opstår i hårsækkene. Tilstanden ses oftest hos unge mennesker, men aftager hos mange i løbet af livet. Nogle er dog også ramt senere i livet, og man anslår, at op mod halvdelen af befolkningen døjer med knopper på armene på den ene eller anden måde.

 

Hvorfor får man keratosis pilaris?

De røde pletter på huden opstår, fordi hårsækkene stopper til, hvis huden danner for meget keratin eller skæl. Det resulterer i knopper, som ofte bliver røde og ru og virker kosmetisk generende for den enkelte. Det knoppede udslæt er desværre meget normalt og udbredt.

Keratosis pilaris er egentlig små hvide knopper, der minder om talgknopper, men knopperne bliver røde, når de irriteres. Det gør de ofte, fordi du går med tøj, der gnider mod hudområdet, hvor de sidder, og derfor forbindes keratosis pilaris ofte med røde og ru prikker i hudens overflade.

Heldigvis kan du forebygge og pleje huden med gode produkter og fugtighedscreme til keratosis pilaris, så du minimerer og mindsker synligheden af de røde knopper.

 

Hvordan får jeg keratosis pilaris til at forsvinde?

Keratosis pilaris opstår ofte på områder, hvor huden er eller har tendens til at tørre ud, og er derfor også typisk værst om vinteren, hvor klimaet er koldt, og luften er tør.

Derfor er det også vigtigt, at du forebygger samt minimerer knopperne på kroppen ved daglig og konsekvent fugtpleje med en god keratosis pilaris creme.

Hold din hud blød, gennemfugtet og velplejet ved at smøre med fugtighedscreme flere gange dagligt. Du skal smøre konsekvent med fugtighedscreme for at holde huden fugtet og beskyttet mod de ru knopper.

Fugtighedscremen her i pakken fungerer som en daglig keratosis pilaris creme, da den giver masser af fugt og samtidig indeholder bakteriemodvirkende Tea Tree Oil. Tea Tree Oil er kendt for at holde huden i sund og naturlig balance.

 

Hvor længe skal jeg bruge pakken til keratosis pilaris?

Det er vigtigt, at du væbner dig med tålmodighed, hvis du vil de røde knopper på huden til livs. Du skal forvente at bruge produkterne konsekvent i en længere periode, som afhænger af, hvor slemt du er ramt. Nogle vil opleve resultater efter blot kort tids brug, mens andre, som er hårdere ramt, skal anvende produkterne i længere tid. I nogle tilfælde kan det tage 12-20 uger at se resultater, så det er vigtigt, at du er konsekvent med din fugtpleje og holder ved.

Det er desuden vigtigt, at du bruger produkterne forebyggende allerede fra det tidlige efterår, så huden er godt beskyttet, når vinteren rammer. Tilstanden forværres ofte om vinteren, mens du vil opleve, at prikkerne bliver mindre synlige i løbet af sommeren.

Brug produkterne hver dag (Body Scrub et par gange om ugen), så du sørger for, at din hud holdes sund og beskyttet mod de røde prikker.

 

Hvad gør jeg, hvis produkterne ikke virker for mig?

Hvis du – mod forventning – ikke bliver glad for produkterne i pakken, kan du gøre brug af tilfredshedsgarantien. Det kræver kun, at du køber produkterne i webshoppen her, og at du følger de 3 enkle trin beskrevet på siden her.

Anmeldelser

Lars

Som langvarig bruger af dette produkt, har vi ingen problemer med at købe og bruge det igen. Hurtig levering og til en god pris.

Camilla

Australian Bodycare er min favorit! Nu bruger jeg ikke andet. Min hud er perfekt for første gang i årevis! Tak, Australian Bodycare!

Anna

Jeg har brugt dette firma i årevis. Deres produkter er af meget høj kvalitet. Bestillingsprocessen er ligetil, og leveringen er hurtig. Jeg kan stærkt anbefaler dem.

Sara

Jeg elsker produkterne. Jeg værdsætter virkelig de små gaver. Kundeservicen kunne ikke være bedre. Tak til jer alle.

Emma

Gode produkter, der lever op til deres løfter med en utrolig god effekt. Min hud har aldrig været bedre!

Simon

Fremragende produkter. Jeg har altid kunnet lide tea tree, og nu er der så bredt et udvalg af produkter til alle.

Christian

Fantastiske produkter og hurtig levering. Jeg er meget imponeret 🥳.

Sofia

Min hud føles fantastisk. Jeg vil helt sikkert gøre dette til en fast del af min hudplejerutine.

Mia

Meget let at bestille. Meget effektiv service. Altid informeret om leveringen. Servicen var fremragende.

Isabella

Jeg elsker disse produkter. Jeg har meget følsom hud og har ingen problemer med disse produkter. Jeg er meget glad.

Gustav

Produkterne er absolut fremragende, de virker perfekt, brugt én gang og alt er godt! Plus, de er bedre end kemiske løsninger.

Signe

Fremragende produkter, de virker virkelig godt. Prisen er lidt høj, men det er kvaliteten også.

Ofte stillede spørgsmål
  • Hvilken rækkefølge anbefaler i at man skal bruge produkterne

    Du kan læse i Beskrivelsen på produktsiden, hvordan produkterne skal anvendes for bedste effekt. Body Wash anvendes 1 gang dagligt, Body Lotion minimum 2 gange om dagen, mens Body Scrub bruges i badet 1-2 gange om ugen. 
     
    Vh. Sofie, Australian Bodycare

Ingredienser
Body lotion
Water/Aqua, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cetyl Palmitate, Isostearyl Isostearate, Triethanolamine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, 4-Terpineol, Allantoin, Bisabolol, Ceteareth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Distarch Phosphate, Carbomer, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol Isostearate, Dibutyl Adipate, Beheneth-10, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Limonene, Linalool.

Body wash
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Limonene, CI 75810/Chlorophyllin Copper-complex.

Body scrub
Aqua/Water, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Coco-Glucoside, Glycerin, Coco-Betaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Allantoin, Tocopherol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Limonene.
Tea Tree Oil

Igennem tusinder af år har tea tree oils helbredende virkning været kendt. De australske aboriginals har igennem generationer kendt til de smukke træers helbredende effekt. Legenderne fortæller om søer, der var omkranset af Tea Trees, hvor blade og kviste faldt i vandet og forvandlede søerne til antiseptiske bade. De lokale aboriginals brugte disse naturlige helende bade til at kurere forskellige hudlidelser – eksempelvis hudinfektioner, forbrændinger, sår og insektbid.Området med Tea Trees kaldte de indfødte for ”Healing ground”.

Tea Tree Oil udvindes af bladene fra det australske træ, Tea Tree, som officielt er kendt som Melaleuca Alternifolia. Træet vokser i et begrænset område i den nordøstlige del af New South Wales i Australien. Det naturlige voksested for træet er et lavtliggende svampet regnskovsområde. Det var netop dette område, den lokale stamme, Bundjalung, kaldte “Healing ground”.

Levering og TIlfredshedsgaranti

GRATIS fragt ved køb over 299,00 kr. ved levering med DAO/Bring/Instabox.

Produktet pakkes og leveres i en diskret indpakning.

Hvis du bestiller inden kl. 13:00 på hverdage sender vi samme dag. Derfor har vi altid en leveringstid på 1-3 dage, men oftest kun 1 dag.

Husk at vi altid har ubegrænset returret og 100% tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. Skulle du mod forventning ikke oplever en forskel efter 90 dage, giver vi dig hele beløbet retur. Klik her for mere information

  • Tea Tree Oil Blad

    100% Naturlig

    Tea Tree Olie er en naturlig, æterisk olie, som udvindes fra bladene på det australske træ, Melaleuca Alternifolia.

  • Tea Tree Oil Dråbe

    Heal

    Tea Tree Oil modvirker bakterier og har den unikke egenskab, at den hjælper med at genoprette hudens normale bakterieflora.

  • Tea Tree Oil er ved vedvarende brug meget effektivt

    Maintain

    Tea Tree Oil har flere fordele: Bliver olien brugt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre, at huden holdes sund og rask.

Samarbejde og Fundraising for NGO'en Cool Earth

Vi passer på naturen

Vi har indgået samarbejde med Cool Earth om at bevare 241.000 hektar regnskov, der beskyttes af 31.000 mennesker.

Læs mere her