Forårsudsalg: Spar op til 50% - SHOP HER

HH Simonsen ROD VS3 Curls

Om produktet

  • Keramisk krøllejern
  • Falder fra 25-13 mm
  • Naturlige krøller
  • Temperatur 120-200°C
  • 3 meter drejeledning
  • Med sleep mode
  • Varmer hurtigt op
  • Titanium-belægning
- 20%

Special Price 87985

Normalpris i "butikkerne" 109995

På lager - Dag til dag levering
Optjen 43,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

25 MM - 13 MM KERAMISK KRØLLEJERN

HH Simonsen ROD VS3 Curls er et keramisk krøllejern i konisk design, der er ideelt til at skabe naturlige og bløde krøller i håret. Krøllejernet varmer op på kun 20 sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af krøllejernets ioniske effekt. ROD VS3 Curls kan anvendes i alle hårtyper og længder.

ROD VS3 Curls har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare krøller. Krøllejernet kan temperaturreguleres fra 120°C til 200°C, så det matcher alle hårtyper. ROD VS3 har en keramisk, titanium-belagt spole, der falder fra 25 mm til 13 mm ved spidsen. Derudover har krøllejernet en indbygget auto-sleep funktion, der gør at stylingjernet automatisk slukker efter 90 minutter. Det unikke krøllejern er udstyret med en 3 meter lang drejeledning, en kold plastikspids, som kan holdes ved under brug samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb. Der medfølger desuden en praktisk stofpose til opbevaring.

SKAB DE FLOTTESTE KRØLLER

Drømmer du om smukke bløde krøller i dit hår, er ROD VS3 Curls fra HH Simonsen det perfekte stylingredskab for dig. Da krøllejernet har en konisk form, der falder i diameter, giver det dig mulighed for at skabe flotte krøller med et naturligt look og en glansfuld finish.

Anvend HH Simonsen ROD VS3 Curls i tørt hår. Tag en hårlok på ca. 2 cm, og sno den om krøllejernet. For det bedste resultat krølles lokken op fra hårbunden af. Lad den sidde i kort tid, inden du ruller den ud igen. Gentag dette med resten af håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen ROD VS3 Curls

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik