Forårsudsalg: Spar op til 50% - SHOP HER

Meraki Pure Body Wash 490 ml.

Om produktet

  • Mild kropssæbe
  • Velegnet til sensitiv hud
  • Renser skånsomt huden
  • Tilfører fugt og pleje
  • Fri for parabener og parfume
  • Svanemærket
  • Økologisk og vegansk

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 25%

Special Price 11995

Normalpris i "butikkerne" 15995

Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Fugtgivende kropssæbe

Body Wash fra Meraki Pure er en mild, parfumefri bodywash, der nænsomt renser kroppen fri for snavs og urenheder. Kropssæben tilfører huden en masse fugt og pleje, så kroppen efterlades ren, blød og velplejet. Sæben har et lækkert blødt skum, der føles behagelig og blid mod huden, og med sin milde formel er Body Wash fra Meraki Pure særligt velegnet til sensitiv hud.

Meraki Pure Body Wash er beriget med økologiske ingredienser som ekstrakt fra agurk og olivenblade, der gør huden blød og smidig samt forebygger ophobning af urenheder. Sæben er også rig på aloe vera, der tilfører fugt, virker beroligende og helende, modvirker tørhed og genopretter hudens naturlige fugtbalance. Meraki Pure Body Wash er en del af linjen Pure fra Meraki, der er en komplet serie af plejeprodukter til hele familien, som ønsker at minimere risikoen for at udvikle allergi. Serien er vegansk, økologisk, uden parfume og har fået hele 3 certificeringer: Svanemærket, den blå krans fra Astma-Allergi Danmark og certificeringen Ecocert. Den blide kropssæbe er desuden fri for parabener og kunstige farvestoffer.

For en ren og blød følelse

Ønsker du at forkæle kroppen med en behagelig sæbe, der har en blid og blød skum, er Body Wash fra Meraki Pure det oplagte valg til dig. Med denne bodywash kan du nemt og skånsomt vaske kroppen uden at bekymre dig om skadelig kemi. Din hud får samtidig et boost af fugt og pleje, så den efterlades blød, sund og med en velplejet finish.

Pump en passende mængde Meraki Pure Body Wash ud i håndfladen, og massér den skummende sæbe godt ind i fugtig hud i badet. Skyl herefter med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Betaine, Propanediol, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Alcohol, Olea Europaea Leaf Extract*, Cucumis Sativus Fruit Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide. *Ingredienser fra økologisk dyrkning. 99,3% naturlig oprindelse af total. 15,5% af de totale ingredienser er fra økologisk dyrkning.

Pligt tekst Ikke tilgængelig
Næringsdeklaration Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Næringsindhold Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

En god oplevelse
En god og velduftende Body Wash.
Samlet vurdering
Bedømt af Marianne / (Indsendt den 23/10/2021)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Pure Body Wash 490 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik