Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Ecooking Derma Ruller 0,5 mm.

Om produktet

  • Dermaroller/skinroller
  • 0,5 mm. mikronåle
  • Forbedrer hudstrukturen
  • Reducerer ar og rynker
  • Øger celleproduktionen
  • Øger kollagenniveauet
  • Smertefri behandling
  • Kan anvendes dagligt
  • Flaske medfølger

- 30%

Special Price 34992

Normalpris i "butikkerne" 49995

På lager - Dag til dag levering
Optjen 17,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

DERMAROLLER TIL ANSIGTET

Ecooking Derma Ruller 0,5 mm. er en skånsom rulle, der synligt forbedrer hudens struktur og udseende. Dermaroller, også kendt under navnet Skin Roller, giver en effektiv, men smertefri, behandling, der sætter gang i celle- og kollagenproduktionen i huden. Således bliver ar, rynker, pigmentpletter og fine linjer reduceret, og optagelsen af hudplejeprodukter bliver fremmet med op til 100%. Rullen er primært velegnet til brug i ansigtet, på halsen og brystet. Der medfølger desuden en fin flaske, hvori 100% alkohol blandes på en 1:1 skala, således Dermarolleren kan holdes ren mellem behandlingerne.

Ecooking Derma Ruller er udstyret med 540 ultratynde mikronåle i kirurgisk stål med en længde på 0.5 mm. De fine nåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandlingen fuldstændig smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på det behandlede område. Et positivt resultat vil kunne ses efter kun ganske få behandlinger.

FOR SMUK, VELPLEJET HUD

Ønsker du at forbedre din hudstruktur, er Derma Ruller fra Ecooking det perfekte valg for dig. Den virksomme dermaroller mindsker rynker og fine linjer i din hud samt sikrer, at dine hudplejeprodukter optages mere effektivt.

Vi anbefaler, at du starter med at rense din hud med dit foretrukne Ecooking produkt. Før derefter din Ecooking Derma Ruller 0,5 mm. blidt over det område, du ønsker at behandle. Før rullen i forskellige retninger uden at trykke den ind i huden, og undgå sarte områder som øjenlåg og læber. Afslut med en plejende ansigtscreme eller serum. Rullen kan anvendes dagligt, men vi anbefaler en ugentlig hviledag. Hold din dermaroller ren og steril ved at rense den med klorhexidin efter brug. NB! Der kan opstå en kildrende fornemmelse under brug, og huden kan ske at være lidt rød og irriteret efter behandlingen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Derma Ruller 0,5 mm.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik