FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

CC Buttocks Lifting Gel til appelsinhud

60 ml Gel | Virker mod appelsinhud på baller & lår

Oversigt

Det er let at ignorere vores bagdel - men det betyder ikke, at alle andre ikke kan se dem! Vi lever i en mere visuel verden, og alle dele af vores krop bliver kritiseret, især den del, som vi sidder på. Så for at hjælpe dig med at løse dette har Cobeco kosmetik samlet en utrolig vifte af botaniske ekstrakter i Buttocks Lifting Gel.

  • For at behandle baldernes look
  • Virker ved at løfte og styrke udseendet
  • Målretter hudens elasticitet og styrke
  • Blanding af eksklusive botaniske faktorer
  • Med ginseng og rosmarinekstrakt
  • Forfriskende duft og let tekstur.

Anatomisk set er bagdelen bare endnu en del af kroppen, men hvordan det ser ud, kan have en enorm indflydelse på, hvordan vi har det. Med ginseng, rosmarin, arnica, enebær og hedera aspirerer Buttocks Lifting Gel til at tage alle tænkelige bekymringer grundet modning af huden på bagdelen. Med en simpel to gange daglig påføring kunne dette produkt hjælpe dig til en mere selvsikker fremtid.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Cruelty Free
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Skønhed og bagdelen

Alle aspekter af vores fysiske udseende går gennem en fase af hidtil uset popularitet - og lige i øjeblikket er der især fokus på bagdelen! Med berømtheder, der praler af deres fitnessrutiner og undgår at tale højt om deres operationer, er det ikke en overraskelse, at den generelle befolkning ønsker at afprøve det. Selvom nogle af os er velsignet med fyldige balder, vil mange altid kigge i spejlet med skuffelse. Andre vil finde ud af, at tyngdekraften tærer på naturens donationer, og de begynder at miste deres fyldige look. Man kan spekulere på, hvor mange der ville sætte pris på en stimulerende og fugtgivende gel, som er designet til at hjælpe det pågældende område.

CC Buttocks Lifting Gel

Cobeco Cosmetic vidste, at der var et stærkt behov for et produkt, der adresserer balderne - og de vidste også, at de skulle være dem, der opfylder dette behov! Med en kraftfuld række botaniske faktorer i en forfriskende og stimulerende gel, har de sørget for, at alle aspekter forbedrer ingrediensernes effekt til din fordel. Buttocks Lifting Gel aspirerer til at støtte dig i at opstramme, løfte og styrke udseendet af din bagdel.

Komplet liste over ingredienser

Aqua, Glycerin, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, Phenoxyethanol, propylenglykol, akrylater/C10-3-0 Alkyl acrylat Crosspolymer, Hedera Helix bladekstrakt, Panax Ginseng rod ekstrakt, Aminomethyl Propanol, kamfer, Rosmarinus Officinalis Leaf olie, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Arnica Montana blomst ekstrakt, Parfum, Schizophyllan, D-limonen, Juniperus Communis frugt ekstrakt, CI 15510.

Brugsanvisning

Buttocks Lifting Gel er beregnet til at blive et tilfredsstillende og sjovt supplement til din daglige rutine. Masser en moderat mængde af creme på hver balde, således at du sikrer, at du dækker hele området af huden to gange hver dag. Forsikre dig, at det er fuldt absorberet, før du tager tøj på. For at få mest muligt ud af gelen, foreslås det, at du bruger det hver dag på en løbende og daglig basis med en investering i lang tids brug.

Ekstra Info

Hver produkt af Cobeco Cosmetic er beregnet til at give den bedste hudpleje. Det er dog altid en god idé at grundigt læse den fulde liste over ingredienser med hensyn til personlig allergi. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, skal du rådføre dig med en læge før brug for første gang.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(51)
4 Stjerner
(28)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.60% baseret på 82 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har efter tre ugers brug fået reduceret del af min appelsinhud på lår og numse. Virkelig god creme...

N Natasja
Bekræftet køb

Jeg startede egentligt med at være ret skeptisk overfor det her produkt fordi jeg syntes det virkede lidt for opreklameret som det man ser i de forskellige tv-shop programmer.. men det giver faktisk et flot lyft til bagdalen ;) synes godt om

M Mimi
Bekræftet køb

Efter jeg fik mit første barn kunne jeg se det rigtig meget på min bagdel, men jeg synes den her creme har hjulpet rigtig meget på problemet

S Sofie
Bekræftet køb

Rigtig god creme, jeg synes jeg så resultater ret hurtigt

E Elise
Bekræftet køb

Den fungerer super godt på appelsinhud. Jeg har rigtig meget på lårene især, men det er blevet pænere

H Hanne
Bekræftet køb

Jeg har en ret stor numse og har fået et virkelig flot løft af denne... Jeg er sikker på den også er rigi go til små numser til at give gode resultater :)

I Ida
Bekræftet køb

Jeg synes klart min røv er blevet fastere og har fået mindre appelsinhud. men kan ikke se den er kommet højere op eller er bleve større...

J Josefine
Bekræftet køb

Synes gelen er rigtig god at påføre og føles dejlig på numsen. Rigtig god!

H Helle
Bekræftet køb

Er virkelig tilfreds med mine resultater efter ca 2 måneders brug!

M Maria
Bekræftet køb

Vil klart anbefale denne til alle der ønsker sig en smuk squatbutt!

T Tanja

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide