Wella Color Fresh 10/39 Lys Blond Guld Cendre 75 ml

Se prisen hos NiceHair.dk

 

Beskrivelse

Opdag den luksuriøse Wella Color Fresh Toning 10/39 Lightest Blonde Gold Cendre i en praktisk 75 ml emballage, som vi har fundet hos NiceHair.dk. Denne eksklusive hårfarve er designet til at give dit hår en strålende og livlig opfriskning, der fremhæver din naturlige skønhed.

Wella Color Fresh 10/39 er en lys blond nuance med en delikat gylden undertone, der tilfører dybde og dimension til dit hår. Den milde formel uden ammoniak gør det muligt at farve håret uden at skade det, hvilket resulterer i en sundere og mere glansfuld finish. Denne skyllefarve er ideel til dig, der ønsker at opnå et friskt look uden de skadelige virkninger af stærke kemikalier.

Med Wella Color Fresh kan du nemt vedligeholde din hårfarve mellem salonbesøg eller blot give dit hår et hurtigt løft. Den tone-i-tone effekt sikrer, at farven blander sig smukt med din eksisterende nuance, hvilket giver et naturligt resultat. Det anbefales dog ikke at springe mere end to nuancer for at opnå det bedste resultat.

Produktet er perfekt til alle hårtyper og kan anvendes både på naturligt og farvet hår. Uanset om du ønsker at forstærke din nuværende blonde farve eller blot tilføje lidt ekstra varme til dit look, vil Wella Color Fresh Toning 10/39 være den ideelle løsning.

Forkæl dig selv med denne fantastiske hårfarve fra Wella, og oplev hvordan dit hår transformeres med glans og livlighed. Gør dig klar til at få beundrende blikke med Wella Color Fresh – fordi dit hår fortjener det bedste!