Tilbud
 

Soaked In Luxury Liv Pullover – Gul, XS, Dame

Original price was: kr. 500.Current price is: kr. 450.

Køb Hos Fashion Fifteen DK

Varenummer (SKU): 868b319666f1 Kategorier: , , , , , , , , , , ,
 

Beskrivelse

Opdag den uimodståelige Soaked In Luxury Liv Pullover i en strålende gul farve, perfekt til den moderne kvinde, der ønsker at tilføre sit outfit et friskt og stilfuldt touch. Denne pullover er ikke bare en almindelig strik; den repræsenterer essensen af dansk design og kvalitet, som Soaked In Luxury er kendt for.

Pulloveren er designet med lange ærmer, der har en let fylde, hvilket giver et elegant og sofistikeret udtryk. Den runde halslinning tilføjer et tidløst element til looket, så du kan bære denne strik både til hverdag og festlige anledninger. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre både komfort og holdbarhed: den består af 52% genanvendt polyamid, 41% akryl, 4% uld og 3% elastan. Denne sammensætning sikrer ikke kun en blød fornemmelse mod huden, men også en optimal pasform der følger kroppens bevægelser.

Hos Fashion Fifteen DK finder du det bedste inden for dansk modetøj, og denne pullover er ingen undtagelse. Den gule farve vil lyse op i enhver garderobe og kan nemt styles med både jeans til en afslappet dag eller med en nederdel for et mere formelt look. Uanset hvordan du vælger at bære den, vil Liv Pullover helt sikkert blive et yndlingsstykke i din kollektion.

Gør dig selv klar til at imponere med dette fantastiske stykke fra Soaked In Luxury – det perfekte valg for kvinder med sans for stil og kvalitet. Gå ikke glip af muligheden for at eje denne skønhed; invester i din garderobe i dag!