1000 ml mat hvid HDPE plastflaske 24/410

Se prisen hos Hedenhus.dk

Varenummer (SKU): 9bda62811da6 Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

Oplev den elegante og funktionelle 1000 ml matte hvide plastflaske i HDPE fra Hedenhus, tilgængelig hos Annadavid.dk. Denne flaske er ikke blot et praktisk valg, men også et stilfuldt accessory til enhver moderne husstand eller virksomhed. Med en kapacitet på op til 1000 ml (1 liter) er denne flaske ideel til opbevaring af væsker, hvilket gør den uundgåelig for både private og professionelle brugere.

Flasken er fremstillet af HDPE-plast, som er kendt for sin giftfri og lugtfri kvalitet. Dette materiale sikrer, at indholdet forbliver friskt og sikkert, samtidig med at det er miljøvenligt og genanvendeligt. Med stigende fokus på bæredygtighed i vores hverdag, tilbyder denne flaske en ansvarlig løsning uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

De udvendige mål uden låg gør flasken let at håndtere; den største diameter måler 77 mm, mens højden er 268 mm. Den lette vægt på kun 68 gram gør det nemt at transportere flasken, hvilket gør den perfekt til både hjemmebrug og på farten.

Flaskens hals / gevinddesign sikrer en tæt lukning, der forhindrer lækager og holder indholdet beskyttet mod ydre påvirkninger. Uanset om du skal opbevare shampoo, rengøringsmidler eller andre væsker, vil denne matte hvide plastflaske være et stilfuldt valg.

Invester i kvalitet og stil med denne alsidige plastflaske fra Hedenhus – et must-have i din samling af praktiske løsninger! Besøg Annadavid.dk for at sikre dig din egen flotte HDPE-flaske i dag.